Loading...
AgentP
ro

Bloguri de utilizatori

publicitate
Franiuc Andreea Maria

Ingrediente:


-250 gr de fasole

-4-5 cepe potrivite ca marime

-2 fire de ceapa verde

-2 morcovi,

-50 ml ulei

-1 ardei gras rosu

-sare si piper dupa gust

-patrunjel si marar verde

-3-4 linguri cu sos de rosii/bulion


... Mai Mult

Franiuc Andreea Maria Feb 15 · Etichete: retete
Pirvu Adrian Dumitru


Totul s-a întâmplat pe data de 8 mai 2019, într-un atelier de reparat mașinării agricole, situat pe Via Narzole din localitate și a cărui proprietari erau doi frați italieni, scriu cei de la rotalianul.com Patronul a încercat să omoare un angajat român, lovindu-l cu cuțitul în gât și apoi alergând după el cu o bară de fier în mână, motiv pentru care miercuri, 18 decembrie 2019, antreprenorul italian din localitatea Salmour, provincia Cuneo, a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Foarte nervos, cel mai în vârstă dintre cei doi frați patroni, Giuseppe Sanino de 63 de ani, și-a pierdut cumpătul şi l-a atacat cu cuțitul în gât, sub urechea stângă, pe muncitorul român de 47 de ani, cu inițialele P. D. care era rezident la Cherasco şi lucra la atelierul fraților Sanino de mai mulți ani.

Conform datelor din dosar, rana provocată de cuțit nu a dus la decesul victimei, dar după înjunghiere bărbatul italian l-a fugărit pe conaționalul nostru cu o bară de fier într-o mână și cuțitul în cealaltă mână, încercând să-l rănească în continuare.

„Ani de zile am fost stresat de tipul ăsta, zicea că eram bogat și aveam bani și insista”, a spus Giuseppe Sanino în fața judecătorului pentru a-și justifica fapta care se pare că s-a produs după o ceartă din motive banale cu angajatul său. Cel care l-a oprit pe bărbatul italian să-l omoare pe român a fost fratele mai mic al lui Sanino, evitând astfel o tragedie.

Atacatorul a fost apoi denunțat și trimis în judecată cu acuzația de tentativă de omor, iar în urma unui proces care s-a încheiat miercuri, acesta a fost condamnat de jucătorul Marcello Pisanu la 10 ani de închisoare.

Tribunalul italian a decis ca muncitorul român să fie despăgubit de Giuseppe Sanino cu suma de 50.000 de euro pentru rana provocată care, potrivit avocatului ce l-a reprezentat pe conaționalul nostru în tribunal, Roberto Ponzio, a produs victimei „pagube grave și permanente”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul rotalianul.com

Pages: 1 2 3 4 5 ... » »»
publicitate