AgentP
ro

Chiftelute speciale din blogul lui Andrada Julia

publicitate




Ingrediente:


- Carne de vita,

- Carne de porc,

- Ceapa,

- Oua,

- Verdeata,

- Faina,

- Ulei,

- Piper macinat,

- Sare.


1.Operatii pregatitoare:

- Carnea se curata, se spala, se scurge, se taie bucati.

-Ceapa se curata, se spala si taie.

-Ouale se spala, se dezinfecteaza se trec prin jet de apa rece.


2.Tehnica de preparare:


- Ceapa se inabusa in ulei cu adaos de apa, se raceste.

- Carnea si ceapa se trec prin masina de tocat cu sita deasa.

- Se adauga ulei, piper si verdeata.

- Se amesteca pana se omogenizeaza.

- Se modeleaza chiftelutele si se trec prin faina si se prajesc in ulei infierbantat.


3. Mod de prezentare si servire:


Se servesc la platou sau farfurie cate 2 chiftelute cu décor de salata verde.






Postul anterior     
     Următorul post
     Acasă blog

The Wall

No comments
Trebuie să vă conectați pentru a comenta

Post

De Andrada Julia
Adăugat Oct 6

Tags

Notă

Nota ta:
Total: (0 note)

Arhive

publicitate