Loading...
AgentP
ro

Fiscul vrea să cumpere 20 de “autovehicule de transport câini”. Cât vor costa? din blogul lui ProTV

publicitate
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) vrea să cumpere 20 de autovehicule pentru transport câini, complet echipate, în valoare de 1,31 milioane lei (275.000 euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.


Criteriul principal de atribuire este cel mai bun raport calitate – preţ. Durata contractului este estimată la 6 luni.Vor fi folosite fonduri existente în conturile Ministerului Finanţelor Publice, ca urmare a încasării de sume în valută, în baza acordurilor de cooperare încheiate între Comisia Europeana, statele membre semnatare şi Japan Tobacco International(JTI)/ Philip Morris International (PMI)/ Imperial Tobacco Limited (ITL), potrivit anunţului.Firmele interesate trebuie să fi furnizat produse similare, în ultimii 3 ani, calculaţi de la data limita de depunere a ofertelor, la nivelul unuia sau mai multor contracte, în valoare cumulată de minimum 1,3 milioane lei, fără TVA.
Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 ianuarie 2020.
Preluat de pe stirileprotv.ro


     Următorul post
     Acasă blog

The Wall

No comments
Trebuie să vă conectați pentru a comenta

Post

De ProTV
Adăugat Dec 8 '19

Tags

Notă

Nota ta:
Total: (0 note)

Arhive

publicitate