Loading...
AgentP
ro

Cum arata femeia care are 4 iubiti in acelasi timp! Traieste cu 3 dintre ei in aceeasi casa si tocmai a ramas insarcinata din blogul lui ProTV

publicitate
O familie fericita? Departe de conceptul clasic, asta e sigur!

Tory Ojeda traieste cu 3 dintre iubitii sai in aceeasi casa. Cel de-al 4-lea vine numai in vizita. :) Nu e gluma! 


Femeia spune ca e fericita si ca geloziile dintre partenerii sai se rezolva prin discutiile pe care le are cu fiecare.Tory a ramas insarcinata dupa o calatorie romantica alaturi de unul dintre iubitii sai. 


Va creste copilul cu 4 tati!'Familia' din Florida a fost intemeiata de Tory si Mark pe vremea in care amandoi erau in liceu. Apoi, Travis s-a alaturat relatiei. Pe parcurs, in 'cuplu' au venit Ethan si Christopher. Cu 7 luni in urma, Tory a aflat ca e insarcinata. Va creste fetita alaturi de toti partenerii sai.


"Eram in vacanta cand a fost conceput copilul. Nu am dubii in privinta tatalui", a spus Tory.Fiecare dintre iubiti are dormitorul sau, iar Tory doarme in fiecare noapte alaturi de altul dintre ei pentru a nu-i face gelosi. Tory spune ca n-ar avea nicio problema daca unul dintre iubitii sai ar vrea sa inceapa o relatie alaturi de o alta femeie.
Stire preluata de pe sport.ro


Postul anterior     
     Acasă blog

The Wall

No comments
Trebuie să vă conectați pentru a comenta

Post

De ProTV
Adăugat Dec 8 '19

Tags

Notă

Nota ta:
Total: (0 note)

Arhive

publicitate