Loading...
AgentP
ro

Fasole prajita din blogul lui Franiuc Andreea Maria

publicitate

Ingrediente:


-250 gr de fasole

-4-5 cepe potrivite ca marime

-2 fire de ceapa verde

-2 morcovi,

-50 ml ulei

-1 ardei gras rosu

-sare si piper dupa gust

-patrunjel si marar verde

-3-4 linguri cu sos de rosii/bulion



Mod de preparare:

Se alege fasolea, se spala si se lasa intr-un vas cu apa rece peste noapte. A doua zi scurgem fasolea si o punem la fiert intr-o oala cu apa.


Tocam ceapa, morcovul si ardeiul gras si le punem la calit in ulei pana devin translucide. Le adaugam apoi peste fasolea fiarta, condimentam dupa gust, punem sucul de rosii/bulionul si lasam sa fiarba, la foc mediu, cu un capac deasupra, pana cand are un aspect legat (daca doriti sa fie mai zemoasa, este suficient sa lasati atat cat sa dea intr-un clocot).



     Acasă blog

The Wall

No comments
Trebuie să vă conectați pentru a comenta

Post

De Franiuc Andreea Maria
Adăugat Feb 15

Tags

Notă

Nota ta:
Total: (0 note)

Arhive

publicitate