AgentP
ro

Machiajul ochilor pas cu pas din blogul lui Andrada Julia

publicitate

Ochii sunt oglinda sufletului, este pentru că atunci când creați imaginea perfectă, este important să se acorde o atenție deosebită la machiajul ochilor. Face machiajul ochilor pas cu pas, pentru că singura modalitate de a atinge rezultate ideale.Următoarele sunt câteva sfaturi pentru ochi make-up, după care va economisi timpul petrecut in fata o oglinda pentru make-up si arata superb.

1. Înainte de a aplica machiaj grijă de pregătirea preliminară a ochilor – pieleadelicata din jurul ochilor corectate, pe fata aplicat de obicei anticearcan.


2. Expertii recomanda pentru a Începe machiajul ochilor cu a da o formă perfectă a sprâncenelor pentru acest visivite excesul de fire de păr, folosiți un creion lumină și ascunde părul nedorit.
 Spranceana începe numai după ce vă asigurați că această formă de sprancene perfecte.

Dacă aveți cea mai mică îndoială – vizita orice salon de frumusete – în cazul în care sprâncenele tale va duce la ordinea de repede și nu atât de dureros.


3. Dacă aveți o zi plină și sunteți îngrijorat cu privire la durabilitate de machiaj pentru ochi –
 aplicati pe pleoape o baza pentru a amestec cu degetele.


4. Alegerea fard de ochi depinde de culoarea parului, a ochilor și a pielii, precum și tipul de machiaj.

În desfășurarea machiajul ochilor pas cu pas, de obicei folosesc cele trei culori primare de umbre – main, mai ușoare și mai inchisa.O nuanță de lumină este aplicat în colțul ochiului, culoarea principală pe întreaga pleoapă și nuanta mai inchisa pe colțul exterior al secolului.
 Amestec pentru a face o tranziție lină de la o culoare la alta. Pentru a da aspectul de deschidere, puteți utiliza pearl eye shadow –
 un pic pe colțul interior al ochiului și ușor sub fruntea – nu exagerati astfel încât să nu-mi stric machiajul.


5. Dacă utilizați dermatograf, amintiți-vă că această etapă Machiaj necesită o îngrijire specială și de precizie, pentru că linia ar trebui să fie subțire și simetrice.
 Rețineți că luminoase de culoare dermatograf este necesară doar în seara make-up.


6. În efectuarea machiaj ochi, să Acorde o atenție deosebită la genele – mascara se aplică cu atenție în mai multe straturi, de la exterior la colțul interior al ochiului.
 A se asigura că genele nu se lipesc împreună de abundența de rimel și le pieptene cu fete speciale, dacă este necesar.

7. Utilizați numai produse cosmetice de înaltă calitate, de încredere, ai grija de valabilitate al produselor cosmetice pentru ochi, și înainte
 de prima utilizare, asigurați-vă că pentru a face testul alergic, pentru a evita orice alergice sau inflamatorii proces și alte probleme.


Și amintiți-vă, machiaj Bun, există câteva secrete, ordonată, cosmetice bine alese și lipsa de grabă –
 astfel ochii tai vor arata impecabil si machiajul rezistent.
Postul anterior     
     Următorul post
     Acasă blog

The Wall

No comments
Trebuie să vă conectați pentru a comenta

Post

De Andrada Julia
Adăugat Oct 8

Notă

Nota ta:
Total: (0 note)

Arhive

publicitate